Header image  
Informatie  
  HOME  
   
 

Informatie

U twijfelt nog. Vraag gerust de gehele proefpartituur en het geluidsfragment aan. Deze worden digitaal verzonden.

Het kan zijn dat de gepubliceerde arrangementen niet geheel voldoen aan de bezetting van uw ensemble. U wilt een stuk bestellen en specifieke partijen voor bepaalde muzikanten hebben. Geen probleem! U vermeldt dat op het bestelformulier en de extra partij wordt meegeleverd. Ook voor de arrangementen voor jeugdorkest geldt, dat de set éénmalig geleverd wordt met de partijen die u nodig heeft. Specifieke wensen kunt u aangeven op het bestelformulier.

Uw ensemble gaat met een koor samenwerken. Het zou leuk zijn als uw ensemble bepaalde werken van het koor zou kunnen begeleiden. Er is alleen maar een pianobegeleiding. Rubato Music instrumenteert die voor uw ensemble geheel naar uw wens en bezetting.

U heeft een leuke tune op uw geluidsdrager. De muziekcommissie van uw orkest wil dat stuk best op het programma zetten want het past in het thema. Niemand heeft het stuk uitgegeven voor uw bezetting. Rubato Music biedt uitkomst!

De ultieme medley voor uw ensemble? Dat kan! U levert de informatie en wij schrijven het arrangement. U bent uniek omdat niemand dat stuk heeft. Er wordt op maat geschreven dus de arrangementen klinken!

Uw drumfanfare of marchingband wil graag een stuk spelen wat alleen voor harmonieorkest geschreven is. Ook hierin biedt Rubato Music uitkomst.

Neem gerust contact met ons op.

 

 
  Home     
©copyright  by Rubato Music, KvK 28116038